Kielivalinta

Valitse kieli: suomeksi på svenska in english
 

Haku

 
Tarkennettu haku   Yhteystietohaku

in English | på svenska | По-русски

 Tekstin koko: a a a a 

Sisältö

 

EDE - Eurooppalainen Yrittäjyyden Päivä goes Creative Business Camp 27.5.2015!

Tänä vuonna kaksi yrittäjien huipputapahtumaa, EDE - Eurooppalainen Yrittäjyyden Päivä ja Creative Business Camp, yhdistyvät. Luvassa on vuoden suurin ja innostavin yrittäjätapahtuma: Creative Business Camp 2015!

Creative Business Camp on tarkoitettu yrittäjille, yrittäjyydestä kiinnostuneille sekä julkisen ja yksityisen sektorin työntekijöille, jotka haluavat löytää uutta energiaa ja työkaluja luovempaan työhön ja bisneksen tekoon. Tällä leirillä ei ole rajoituksia titteleiden, toimialan tai sektoreiden suhteen. Kaikki ovat tervetulleita kasvattamaan yhteistä roihua!

Päivän aikana inspiroidutaan keynote-puheenvuoroista, kuullaan rehellisiä tarinoita, pystytetään käytännöllisiä workshoppeja, testataan bisnesideoita, ruokitaan uudenlaista asennetta ja verkostoidutaan luovassa ympäristössä. Lisäksi luvassa on ajankohtaisiin trendeihin ja haasteisiin keskittyviä miniseminaareja sekä yrityscaseja.   

Osallistujat saavat innostuksen lisäksi matkaansa repullisen vinkkejä, työkaluja ja strategista näkemystä. Niitä tarjoavat maailmankuulut puhujat, haastateltavat ja asiantuntijat. Pääesiintyjät ovat  Kriisistä kasvuun -teeman hengen mukaisesti lavalla kertomassa oman rehellisen kasvutarinansa.

Creative Business Camp huipentuu perinteiseen Yrittäjyyden Yö –iltajuhlaan, jonka aikana verkostoidutaan ja palkitaan ansioituneita yrityksiä.

Päivän ohjelmasta voi rakentaa oman kiinnostuksen mukaisen kokonaisuuden. Tapahtumassa on myös mahdollisuus hiljaiseen työskentelyyn Silent Seminar -tilassa.

Tapahtuman järjestää Turun Seudun Kehittämiskeskus yhteistyössä Logomon kanssa. Tapahtuman juontaa pitkän linjan viestintäammattilainen, Ground Communicationsin perustaja ja toimitusjohtaja Anna Sorainen.

Tapahtuman hinta on 59 € / 49 € kumppanit ja opiskelijat

Ilmoittaudu tapahtumaan!

Creative Business Camp 2015 -tapahtuman löydät myös Facebookista ja Twitteristä.

#cbclogomo


suomenkielinen versio | english version

Sivua viimeksi päivitetty 2.4.2015 9:24 ja sivu on julkaistu 19.3.2015 8:47

Muut nostot


 

 

 

 

 

 

 

 

Lisätoiminnot

Verkkopalvelun opaste | Sivukartta | Palaute ja asiointi | Tulosta sivu | Media | Tekstiversio

Turun Seudun Kehittämiskeskus, Yliopistonkatu 27,
20100 Turku, Puh. (02) 2627 777, Fax (02) 2627 458