Kielivalinta

Valitse kieli: suomeksi på svenska in english
 

Haku

 
Tarkennettu haku   Yhteystietohaku

in English | på svenska | По-русски

 Tekstin koko: a a a a 

Sisältö

 

Kiitos kaikille tapahtumaan osallistuneille sekä yhteistyökumppaneille!

Tämän vuoden Eurooppalaisen Yrittäjyyden Päivät -tapahtuman teema oli EDElleen lähellä. 4.6 Sigyn-salissa järjestetyn tilaisuuden pääesiintyjänä oli vaatturi, mediapersoona Arman Alizad. Alizad kertoi tapahtuman osallistujille niistä työkaluista ja menetelmistä, jotka pitävät hänen Armanin Maailma -tuotantoyhtiönsä toimintaa yllä: innostus, tiimityö, luottamus, läheisyys, sinnikkyys, asenne ja usko omiin unelmiin.

Turun kauppakamarin Jari Lähteenmäki haastattelee Alizadia

"Sillä ei ole mitään väliä kuinka monta kertaa sut lyödään maahan, vaan sillä on väliä kuinka monta kertaa sä nouset uudelleen ylös", sanoo Alizad. Tämän hän oppi Kill Arman tv-sarjan kuvauksista.

Alizadin innostavan ja inspiroivan esityksen jälkeen Disne Oy:n Tarja Oikarinen kertoi tarinansa perheyrittäjyydestä. Hän korosti perheen ja työyhteisön läheisyyttä ja toistensa kunnioittamisen tärkeyttä.

Disne Oy:n Tarja Oikarinen kertoo omia kokemuksia perheyrittäjyydestä

Paikallisten yrittäjien tarinoita jatkoivat Somecon Minna Valtari, Painolan Johanna Saarinen sekä kolmea yritystä pyörittävä Tuukka Simonen. Lisäksi tilaisuudessa palkittiin Seppo Torikka ja Markku Määttänen Suomen kuntaliiton ansiomerkeillä.

Turun Seudun Kehittämiskeskuksella pitkän uran tehneitä Seppo ja Markku saivat Suomen kuntaliiton ansiomerkin

Pitkin viikkoa järjestettiin viime vuonna lanseerattuja pop up -tapahtumia. Sosiaalisen median ja digimarkkinoinnin pop upissa annettiin vinkkejä siitä, miten sosiaalista mediaa ja digimarkkinoinnin analyysia voi hyödyntää tehokkaasti yritystoiminnassa. Förin hissipuhe -tapahtumassa käytiin kokeilemassa hissipuhetta valmentajaa vastaan. Puhe piti pitää joen ylityksen aikana ja paineen alla syntyi hienoja puheita. Muita pop uppien teemoja olivat mm. resurssien tehokas käyttö, logistiikan tehostaminen ja korkeakouluopiskelijoiden ja yritysedustajien treffit.

Katso lyhyt video EDE-päivästä Täältä!

Huom! Video ei toimi Internet Explorer -selaimella.


suomenkielinen versio | english version

Sivua viimeksi päivitetty 29.9.2014 12:50 ja sivu on julkaistu 15.3.2013 13:24

Muut nostot


 

 

 

 

 

 

 

 

Lisätoiminnot

Verkkopalvelun opaste | Sivukartta | Palaute ja asiointi | Tulosta sivu | Media | Tekstiversio

Turun Seudun Kehittämiskeskus, Yliopistonkatu 27,
20100 Turku, Puh. (02) 2627 777, Fax (02) 2627 458